Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
Jacinto: Si viac milovník než bojovník, ale u mňa proste v otázke hejtu MLP a bronies ide vždy L&T bokom. Ja som proste v duchu ešte stále alicorní princ Cyberfly, ktorému keď sa znepáči len to, že sa naňho hejter pozrie tak, že mi to nebude príjemné, hodím po ňom nejakou parnou lokomotívou a nepomôže mu už ani svätá štvorica equestrijských princezien... Takže u mňa platí: Keď už zastávať fandom, zastávať ho za každú cenu. I am the warrior, the punisher, the hoof of justice... The Cyberfly... Takže otvorene komukoľvek priznám príslušnosť k bronies a ak bude jeho reakcia (resp. názor) negatívna, nech sa dá vypchať a vystaviť v Carousel Boutique ako figurína
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
Mne vadí nemožnosť osobného kontaktu (vo väčšine prípadov). A to som výrazný introvert Už mi lezie na nervy stretávať sa s ľuďmi len na internete a vidieť sa 1x za rok? Ak vôbec...
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
40
No však to, že keby ešte bývajú na východe tie zrazy. Inak aj mňa toto dosť pripravilo o kontakt s bronies. Ale aspoň teraz bol veľký BA zraz, ktorý bol veľmi fajn Ale takisto máš možnosť získať aspoň vrabca, keďže ten holub ti zjavne stále sedí na streche. Proste si zavolaj s niekým cez Skype, prípadne aj na webku choď (u mňa len prvý prípad bude, ja na webku nepôjdem )
"It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world." Princess Twilight Sparkle
"I wanted to remind you that through hard times, one of the greatest gifts you can give is letting your light shine for others." Princess Celestia
"Nech se bráti proudem mysli, tam kde řeka snů do reality se vlévá a nech své oči utrápené, plně otevřené a hleď na krásu té hvězdy šesticípé" Drake Damage
"No you can't give up your laughter 'cause you're scared of a little pain." Autumn Blaze
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
148
(17.12.2016, 15:17)Ivan Napsal(a): Mne vadí nemožnosť osobného kontaktu (vo väčšine prípadov). A to som výrazný introvert Už mi lezie na nervy stretávať sa s ľuďmi len na internete a vidieť sa 1x za rok? Ak vôbec...
https://www.twitch.tv/czskbronies
5. vyrocni zimni karaoke sraz - nejvetsi brony sraz v tuzemsku roku 2016 - prave probiha a pokud se nekdo nemuze dostavit, tak se muze aspon podivat na live stream
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
(17.12.2016, 15:17)Ivan Napsal(a): Mne vadí nemožnosť osobného kontaktu (vo väčšine prípadov). A to som výrazný introvert Už mi lezie na nervy stretávať sa s ľuďmi len na internete a vidieť sa 1x za rok? Ak vôbec...
Tak urob nejaký minizraz. Čo ti v tom bráni? Nemusí ísť o veci obrovského formátu, stačí aj pár ľudí.
OT
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Aug 2017
Hodnocení:
2
1. Ľudia ktory žijú tak hlboko v magickom svete ponikov, že nie sú schopný vnímať realitu. Nahradzujú si napr. poníkmi partnerku, prílišné upnutie na OC a pod.
2. Homosexualy, bisexualy, transvestity
3. Uchylaci, clop, R34
4. Vyvysovanie mlp na úroveň náboženstva
5. Cudaci, podivini,
Registrován od: Jan 2016
Hodnocení:
6
Ještě předtím než něco napíši, mám dotaz: Když už se můžu vajádřit, tak je ta otázka směřovaná na celý bronies fandom a nebo i CZ/SK?
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
37
Len povedz, o ktorom hovoríš, ale radšej by som tu nikoho konkrétneho nezmieňoval, lebo to nemusí dopadnúť dobre
ENFP
Registrován od: Oct 2014
Hodnocení:
80
Itchy: no tak si právě vyloučil 3/4 fandomu. Enjoy
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Registrován od: Aug 2015
Hodnocení:
45
@Itchy: Nechci tu dělat vlny, ale proč ti vadí homosexuálové, bisexuálové a transvestiti? Jsou to nějaké osobní důvody?
|