Registrován od: Nov 2013
Hodnocení:
7
@Sc@lix: není problém, akorát si nejsem jist tím, že půjdu na pragoffest, ale to kdyžtak pošlu po někom. případně napiš PM a dohodnem se klidně i jinak
Ostatním radím hlášení teď, nejpozději ale do vánoc, to mám ještě poslední letošní směnu, a nevím jestli je nechaj do dalšího roku. samozřejmě čím dřív, tím větší šance, a je to zadáčo
Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
30
Poprosila bych o 2 plakáty, stejně jako sc@lix si je můžu převzít nejdřív na PragoFFestu.
Whoo-hoo! I win again!
Can't hear ya. I'm asleep.
You're...going to LOVE ME!
Whoa! Dude, that's creepy.
It needs to be about 20% cooler.
Afraid to get dirty?!
All the ponies in this town are crazy!
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
147
Pokud by sli do kose tak urcite jeden dva na sdruzeni by urcite nevadili, dekorace je to pekna. Skoda ze mi neodpovedeli z kina ohledne tech velkych vinylovych, co maji 3x2m, photo backdrop by to byl cool.
Registrován od: Jan 2017
Hodnocení:
1
Kdyby Háje nebyly tak z ruky, tak bych si pro jeden dojel. Ale takhle to mám z ruky, zkusím kino na Andeli nekstli by mi ho dali
Pokud se nudíte a máte chuť si vypíchnout oči tak hurá sem
zajda píše
Hodnocení:
7
Já ho klidně zejtra vemu na sraz, jestli chceš
Registrován od: Jan 2017
Hodnocení:
1
já právě na srazy moc nejezdím, spíš vůbec. Možná bych se tam mohl stavit někdy v neděli když pojedu od babičky, ale stejně když o tom tak přemýšlím tak bych ten plakát neměl kam schovat, protože moji rodiče neví že jsem brony a nějak se nehrnu jim to říct
Pokud se nudíte a máte chuť si vypíchnout oči tak hurá sem
zajda píše
Hodnocení:
7
Tak s tim spěchem jsem měl pravdu, když jsem se tam dneska dostavil, tak z těch 8 zbyl už poslední. Tím pádem mám jeden pro sc@lixe (vzal jsem už včera) a jeden pro melgarha, oba můžu predat na pragoffestu. Blossom, ty se asi dohodni s Macamanem, pro tebe už bohuzel nemam