13.12.2012, 07:09
Tak Trixie ještě nemám, tu bych bral
![Twilightsmile Twilightsmile](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/twilightsmile.png)
Anketa: Přijdu na karaoke, když mi vyjde termín? Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě. |
|||
Jasně a budu zpívat (ale ne sám, to se bojím) | 35 | 63.64% | |
Jasně, ale nebudu zpívat (protože se stydím) | 11 | 20.00% | |
Jasně a rád pomůžu s přípravou a tímto posílám Lyrel soukromou yprávu a hlásím se ke karaoke týmu. | 9 | 16.36% | |
Celkem | 55 hlas(ů) | 100% |
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. | [Zobrazit výsledky] |
-ZIMNÍ KARAOKE MLP PÁRTY V PRAZE-
|
13.12.2012, 07:09
Tak Trixie ještě nemám, tu bych bral
![]()
13.12.2012, 08:23
kutead: Check.
Takže aktualizace: Mám tu BB Cadance, Lunu, Rarity, 2 Trixie, 4 FS, 2 RD z Wedding setu a 2 Cadence z Wedding setu. Taky si můžete zamluvit tyhle figurky z druhý řady: [12/2] Ribbon Heart ![]() [15/2] Stardash ![]() [19/2] Pudding Pie ![]()
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
13.12.2012, 08:44
Jak vypadá ta Luna a Trix?
“Ultimately, Fluttershy killed us all.” - Steelhooves
“You say that they’ll either kill me or I’ll give up. Well they’re going to have to fucking kill me, because their world is a lie and I will not give up. Ever!” - Littlepip Ptejte se mě! ![]()
13.12.2012, 08:49
Já bych asi řekl ježíškovy u to Celestii...
![]()
13.12.2012, 11:14
(13.12.2012, 08:44)Fingusa Napsal(a): Jak vypadá ta Luna a Trix? Tady máš všechny BB ponies ze všech sérií pěkně pohromadě ![]()
13.12.2012, 12:06
Doplňuji info k hromadnému pochodu Anděl -> Tečka:
Budu stát dole v metru pod těmi schody na které ukazuje obrázek tramvaje ![]() ![]()
13.12.2012, 13:47
2Pajzl: Máš nějaký systém, aby se k člověku nedostal tentýž dárek, který dává? (třeba každý dárek bude mít číslo a ty jediný budeš mít seznam, kdo který dal a v případě potřeby zasáhneš)
Ad ubytování: Počet u mě ubytovaných u mě je zatím na třinácti ![]() Pro u mě přespávající jen připomínka - vezměte si karimatku (nebo deku) a spacák, protože pro všechny vybavení na spaní nemám ![]() ![]()
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
13.12.2012, 14:23
@Jamis:Na to je jednoduche reseni: http://www.karnevalovekostymy.cz/vystrel...mb-x115918
A az to odpalis, kdy uz budou vsichni lezet na zemi, tak to bude vypadat daleko lepe jako kdyby je samotna Pinkie prikryvala ![]() Predpokladam ze u darku, kdyz se vytahne svoje jmeno a bude nejaky darek na rade (pokud to nebude random grab) tak jednoduse anypony naznaci, ze to je jejich a postoupi se na dalsi v rade (to mi aspon napovida moje TS logika) ![]() @Xeelee: Ty separatni Cadence (ze setu) jsou za 90? Premyslim zda bych z jedne nich neudelal Lunu.. akorat se mi nedari najit barvu tela Luny.. je to takova silne modra s tonem fialove.. Mithril Silver a Cobalt Metalliza se ale na ni budou impozantne vyjimat ![]() ![]() ![]() Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
13.12.2012, 14:50
(12.12.2012, 15:01)CutePenguin Napsal(a): Edit: Dárek máš vyrobit, chlape, ne koupit, či předat z vlastnictví ![]() ![]() Taktéž platí pro ostatní, čím více dárků bude, tím lépe ve všech směrech - bude se přece rozdávat přátelství! ![]() (13.12.2012, 13:47)Jamis Napsal(a): 2Pajzl: Máš nějaký systém, aby se k člověku nedostal tentýž dárek, který dává? (třeba každý dárek bude mít číslo a ty jediný budeš mít seznam, kdo který dal a v případě potřeby zasáhneš) Dárky jsou pořešeny takhle - každý, kdo věnuje pytli dárek, hodí papírek se svým jménem či nickem do k tomu určené krabice. Pak, při samotném předávání budu postupně losovat jména a přivolávat jejich majitele, kteří dostanou náhodný dárek z pytle. Pokud se stane, že si někdo vybere svůj vlastní dárek, pochválíme Trollestii - "Good one!", dárek se položí na stůl, aby se předešlo dalšímu trolení. Dotyčný si vytáhne dárek nový a ten jeho poputuje zpátky mezi ostatní. Pokud se stane, že by si poslední vylosovaný vytáhl svůj vlastní dárek, vyměním si ho s ním já, neboť právě z tohoto důvodu mi někdo z organizátorů vytáhne dárek jako prvnímu a pochopitelně ho do konce nerozbalím - to jen pro případ, známe Trollestii ![]()
13.12.2012, 15:28
Já bych možná přivedl kámoše, ale on není brony jen aby se vědělo, že možná přijde
![]() ![]() ![]() _______________________________________________________________ DragonsCz-DeviantArt |
|