13.08.2014, 13:54
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.09.2014, 20:53 uživatelem Iluzon. Edited 1 time in total.)
Po dvou měsících to je konečně tady! Blázinec prošel od základu změnou a k tomu jsem přidal novou kapitolu. Předchozí části prošly dodatečnou editací, příběhová stránka byla zachována, ale měly by být čtivětší. Pár scén bylo odstraněno z důvodu jejich stupidity a jelikož vedly do slepého bodu. Blázinec se už nedělí na části, ale ucelené kapitoly. Doufám, že tímto zásadním krokem nikoho nerozčílím. Ti, kteří přečetli všechny části předtím, mohou beztarostně pokračovat od druhé kapitoly, ovšem upozorňuji, že nový materiál začíná až od dvě scény dále, tak se nelekejte.
Přeji vám pěkné počtení a děkuji za vaši podporu. Doufám, že po této kapitole na celý příběh nezanevřete
Blázinec
[psychotické/smrt/krev/násilné/hrubé_výrazy/15+]
Dále bych vám chtěl představit pár kratších děl. První z nich jsou zápisky z jednoho mého dávného snu, které jsem zhodnotil jakožto dobré. Tím dalším je báseň, kterou jsem chtěl představit už v květnu, ale ve zmatcích jsem na ni zapomněl
Metro
[sen/erotické/15+]
Milenec
[báseň/erotické/15+]
Přeji vám pěkné počtení a děkuji za vaši podporu. Doufám, že po této kapitole na celý příběh nezanevřete
Blázinec
[psychotické/smrt/krev/násilné/hrubé_výrazy/15+]
Dále bych vám chtěl představit pár kratších děl. První z nich jsou zápisky z jednoho mého dávného snu, které jsem zhodnotil jakožto dobré. Tím dalším je báseň, kterou jsem chtěl představit už v květnu, ale ve zmatcích jsem na ni zapomněl
Metro
[sen/erotické/15+]
Milenec
[báseň/erotické/15+]
"You want dubbing quallity? Bah! It´s the quantity what earns money!"