05.02.2013, 19:55
(05.02.2013, 19:14)niemand Napsal(a): Abych byl upřímný, tak já se tam neobjevil "pouze" ze dvou důvodů. Nejde ani o penízky, ani doprava by nebyla problém (nasednout do auta, za Chlumcem / Poděbrady [dle nálady] vlítnout na dálnici a potom pořád rovně....), ale toto:Taky mám tento charakter, ale můžu tě ujistit, že by ses rozpovídal. Mluvím z praxe - jezdím na srazy US aut, kde jsem nikoho neznal a po pár minutách si tykám s lidmi, kterým je o 40 let víc a je to mezi námi normální.
1) Rodiče
2) Já sám (pasivní introvert, ačkoli na fórech nemám problém se rozepsat, páč nekoukám nikomu do očí).
Co se týče rodičů, tak ti se právě snažili, abych někam chodil (za kamarády). A podařilo se jim to, až jsem se seznámil s komunitou lidí kolem US aut (kolem WoW nebylo moc srazů), nejdřív jsem jezdil s kamošem z Brna (je o rok mladší, než já) a později i vlastním autem. Ne že bych chtěl pasivní introverty nabádat si třeba pořídit americkej povoz, ale některá americká auta jsou levná jak na pořízení, i na provoz.