07.02.2013, 14:05
Nedávno se mi zdálo o nějakym světě, prostě všichni mohli měnit podobu z lidí na poníky a obráceně. A Alicorni se dokázali zneviditelnit. Villain byla Nightmare Moon. Já sem byl jeden z agentů kdo po ní šli, další byla Octavia a Vinyl. Nejdřív sem pátral v nějakejch zříceninách, NMM dostála svýmu jménu protoże se tam na mě sbíhali klauni (mám klaunofóbii)
Nenašel sem nic jen Vinyliny brýle.
Pak Celestie pořádala nějakou slavnost ( Celestie jako člověk byla hrozně krásná) a najednou začala hrozná panika. Nějak sem si vzpomněl, že z Vinylinýma brýlema jdou vidět neviditelné věci. Nasadil sem si je a viděl NMM hned vedle mě. Zašklebila se na mě a vzlétla. Proměnil sem se na poníka (pegase) a lětěl za ní, nadletěl jí a pak sem jí stlačil zpátky na zem. Dál už si to nepamatuju.
Nenašel sem nic jen Vinyliny brýle.
Pak Celestie pořádala nějakou slavnost ( Celestie jako člověk byla hrozně krásná) a najednou začala hrozná panika. Nějak sem si vzpomněl, že z Vinylinýma brýlema jdou vidět neviditelné věci. Nasadil sem si je a viděl NMM hned vedle mě. Zašklebila se na mě a vzlétla. Proměnil sem se na poníka (pegase) a lětěl za ní, nadletěl jí a pak sem jí stlačil zpátky na zem. Dál už si to nepamatuju.