07.02.2013, 16:11
(06.02.2013, 21:07)evlo Napsal(a):(05.02.2013, 19:14)niemand Napsal(a): Měl jsem prostě strach z toho, že tam budu stát někde v zadu v rohu (v zadu proto, aby na mě někdo další nečuměl a já o tom nevěděl) a nikdo by si mě nevšímal. Nejsem ten typ člověka, kterej by někam vlítnul se slovy "wassup everypony" a začal se bavit. Ne, abych se alespoň trochu rozpovídal a nějak začlenil, musí mě k tomu nutit někdo druhý (hučet do mě, vyptávat se, popř nalejvat panáky), jinak bych jen stál a mlčel.Z toho si nic nedelej, ja mel taky strach na nekoho promluvit, ale lidi zalezlych vzadu bylo vic. No a jak se fotili, tka jsem radeji definitivne utekl.
Nehledě na moje super "organizační a orientační" schopnosti. Kdybych se musel od začátku spolehnout jen na ně, tak bych musel vyrazit den předem, abych se tam vůbec dostal (k budově), potom bych ještě půl dne bloudil uvnitř
Na me tam proste bylo strasne moc lidi, vic jak +- 5 lidi zaroven me uz dela dost problem.
Obavy, že bude stát někde vzadu a radši se nebude moc projevovat mělo více lidí - přecejen mnozí bronies, když přijde na lidský kontakt, jsou jako Fluttershy.... Con je ale ideální místo, kde se tohle dá překonat snadno a bez rizika - prostě se připleť do debaty nebo jen tak někoho oslov nebo se chvíli koukej a pak se zapoj - účastnící jsou na to zvyklí. V nejhorším utečou, protože budou ještě víc shy než ty Co se orientačních schopností týče - stačí říct, že potřebuješ někde vyzvednout: nebyl bys první, ani poslední a navíc když dojedeš na neznámé místo, tak se nečeká, že se tam vyznáš. Prostě napíšeš na fórum, jestli tě někdo může navést - on se někdo vždycky najde.
Je docela škoda, žes odešel, když se fotilo - taky dobrá příležitost, jak se zapojit. My nekoušem btw. jedna z nej věcí, kvůli které považuju PGF za úspěch byl fakt, že přišlo hodně bronies, kteří byli na conu poprvé a i když se tvářili dost nejistě, tak netrvalo dlouho a začlenili se mezi ostatní
PS: Na příštím conu bude Fluttershy vyhledávat nesmělé broníky, aby jim ukázala, že se ostatních nemusí bát ti, kteří budou mít dost odvahy se k ní mohou vždycky přihlásit
(07.02.2013, 11:02)Darm Napsal(a): To už chce možná i samostatnej článek. V NR jsou místní srázky, tohle by se dalo považovat za začátek MLP conů v ČR.
Nejen považovat... tohle JE začátek MLP conů v ČR pokud nám vydrží nadšení (a tím myslím bronies komunitu jako celek), tak se máme ještě nač těšit.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive