(20.02.2013, 17:39)harodd Napsal(a): ... no rozhodně byli západní spojenci "ti hodnější". Ono to nechtěně znělo, jako by hateři bojovali za dobrou věc, zatímco jakýkoli bronies a fanoušci starších sérii byli opravdu něco "fuj fuj". : ))Oni také snad hateři a stoupenci straších G nepodnikají společné akce ... : )
Ne, já vím, že většina bronies je OK.. Např. zde na fóru jsem ještě vysloveně hatera nepotkal (to pro mne není někdo, kdo nemá rád poníky, ale kdo přispívá do G1 témat stylem DAFUQ a nic k tomu.. Napsat "nemám je rád protože to a to, jelikož to a to" není haterství).. A dělení bronies? Osobně vidím rozpor v názorech na Twilight, ale opravdu existuje část fandomu, pro kterou "skončil" (obrazně řečeno) seriál někde v druhé sérii kvůli změně "směru"? (opět jen řečnická otázka, netřeba odpovídat).
Že jsou extrémní hateři nejvíc vidět je právě bohužel to smutné, ale dá se s tím do jisté míry žít, jenže něco prostě už překročilo pro mne únosnou mez a ruply mi nervy

No, společné akce preFIM a haterů snad doufám nejsou, ale bojím se, aby to nebylo "nepřítel mého nepřítele je můj přítel".. i když si myslím, že hateři jedou po všech generacích, ale bronies jsou víc na ráně..

Ale já bych už s dovolením o tomto tématu už nemluvil. Omlouvám se.. Od teď se pokusím už neřešit (alespoň zde) nic na téma hateři..
(20.02.2013, 17:37)Bublushka Napsal(a): Ale co je to sranda![]()
. Na MLP:FIM to nemá, ani z hodně vleký dálky
.. ale jsou o mnoho horší pohádky a tohle i docela jde
![]()
...i když v telce bych to asi brzo přepla
![]()
Musím uznat, že díky všem těm bronies a reakčním videím k tomu začínám být také kritický, hlavně co se týče dabingu u prvního speciálu (škoda).. ale na druhou stranu FIM u mne také v oblibě zrovna dvakrát neroste.. No, třeba bych se měl zamyslet, zda netrávím s poníky až příliš mnoho času (3 hodiny denně je asi moc), že mi to leze na mozek..