21.02.2013, 20:37
Bylo, nebylo, na úplném počátku své tvorby jsem napsal povídku Tři barevné balónky. A už tehdy jsem si řekl, že to přeci musí mít nějakou předehru. A tak vznikly další dvě povídky.
Nyní jsem vám všechny tyto tři povídky pěkně spojil dohromady, opravil množství chyb a hlavně pozměnil jsem trochu dějovou kontinuitu, aby na sebe lépe navazovaly.
Pořád nám však jedna povídka chybí. Ta o Rainbow Dash. Ale proč si myslíte, že se Arosis tolik věnoval těm předchozím dílům? Aby se přeci na pokračování, na kterém zrovna pracuje, důsledně připravil
Zrozeny k přátelství (Google Docs)
Nyní jsem vám všechny tyto tři povídky pěkně spojil dohromady, opravil množství chyb a hlavně pozměnil jsem trochu dějovou kontinuitu, aby na sebe lépe navazovaly.
Pořád nám však jedna povídka chybí. Ta o Rainbow Dash. Ale proč si myslíte, že se Arosis tolik věnoval těm předchozím dílům? Aby se přeci na pokračování, na kterém zrovna pracuje, důsledně připravil

Zrozeny k přátelství (Google Docs)
-
Všichni víme, co se dělo poté, co Twilight přišla poprvé do Ponyville. Ale co se dělo předtím? A jak se vůbec naše milé kobylky daly dohromady? Tag: Sm, Ve, Zž
- Jablíčko, Květinka a Diamant
- Sbohem a Motýlek
- Tři barevné balónky
- Záblesk štěsteny