25.06.2013, 16:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.06.2013, 16:43 uživatelem Rivel Arosis. Edited 1 time in total.)
Dnes je tu pokračování příběhu o Ruby a Trixie. Je to daleko delší kapitola a nejspíš vás i v mnohém zaskočí či překvapí. Nejenom, že se nám Trixie ukáže v docela jiném světle, ale ukáže se, že magie nemusí být vůbec taková, jak ji zatím z MLP známe.
Navzdory osudu* (Google Docs)
PS: Toto je dost pravděpodobně na delší dobu můj poslední výtvor. Za pár dní odjíždím na Festival Fantazie a krátce nato na skautský tábor. Psát sice asi budu, ale s příspěvky sem to bude horší. Proto se s vámi prozatím loučím a doufám, že mě budete číst, i když tu nejsem.
PPS: V mém osobním žebříčku je název této kapitoly na prvním místě mezi všemi ostatními z mých povídek
Navzdory osudu* (Google Docs)
-
Je možné změnit to k čemu jsme byli předurčeni? Tag: Do, Zž
- Kapitola 1. - Návrat
- Kapitola 2. - Prosba
- Kapitola 3. - Tajemství vlčích máků
PS: Toto je dost pravděpodobně na delší dobu můj poslední výtvor. Za pár dní odjíždím na Festival Fantazie a krátce nato na skautský tábor. Psát sice asi budu, ale s příspěvky sem to bude horší. Proto se s vámi prozatím loučím a doufám, že mě budete číst, i když tu nejsem.
PPS: V mém osobním žebříčku je název této kapitoly na prvním místě mezi všemi ostatními z mých povídek