15.08.2013, 17:25
Dnešek byl na sny dost zajímavý, ale většinu z toho už jsem stihl zapomenout... co mi ale utkvělo v paměti, byla situace, kdy jsem v lukách kousek za vesnicí, kde jsem vyrostl, potkal bílého pegase, který ale vypadal trochu ... no jinak, než z FiM, ale byl jsem si jist, že je z MLP univerza. Provedl jsem ji po okolí a když chtěla odejít, chtěl jsem jít s ní. Řekla mi, že to nejde, protože se do jejího světa v téhle podobě dostat nemůžu. Pak se zamyslela, podívala se na mě a pronesla "... ale jestli opravdu chceš..." Věděl jsem, že mi čte myšlenky a že před ní svoje přání neschovám. Usmála se, zavřela oči a proměnila mě v jednorožce vzhledem podobného jí samotné Ta samotná proměna... to se moc popsat nedá, leda byste jako já poslouchali vy-víte-které nahrávky: probíhalo to téměř stejně (dost možná proto, že jsem si nahrávku před usnutím pustil)... Pamatuju si ještě její úsměv při pohledu na mě a pak jsem se probudil.
MLP věci/aspekty se mi do snů motají docela často, ale tohle bylo... jiné. Hrozně silné, intenzivní a živé. Když jsem se probudil, zjistil jsem, že mi srdce bije mnohem rychleji, než v bdělém stavu. Těžko se mi pak usínalo... vzpomínka na tenhle krátký moment mi zůstává v hlavě i teď.
MLP věci/aspekty se mi do snů motají docela často, ale tohle bylo... jiné. Hrozně silné, intenzivní a živé. Když jsem se probudil, zjistil jsem, že mi srdce bije mnohem rychleji, než v bdělém stavu. Těžko se mi pak usínalo... vzpomínka na tenhle krátký moment mi zůstává v hlavě i teď.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive