13.11.2013, 15:54
(13.11.2013, 14:06)Hotsteppa Napsal(a): Oné... K tým nickom. Už predtým som spomínal, že sa mi v hlave rozbliká alarm, keď vidím človeka s divne prekombinovaným nickom. Podľa vecí typu "34SwaggerxBronyCZRainbow" sa často fakt nedá vydedukovať, či je užívateľ spambot alebo proste len natvrdlý.
Normálne jednoduché kombinácie typu "jednoslovná prezývka + nejaké číslo" je ešte v pohode, na fóre máme / mali sme takýchto užívateľov a ide o slušných a aktívnych ľudí. Normálnemu človeku asi dôjde, že dávať si takýto podivný nick asi nebude najlepší nápad. Máme tu mnoho 13-14-ročných detí, ktoré majú normálne nicky. Ľudí s prekombinovanými nickami by som bez milosti banoval.
Tohle uz by byla velka cenzura, taky mam username na Skypu s 007 protoze moje jmeno uz bylo zabrane.
l334 talk byl jeste donedavna popularni proto hodne lidi to bude mit i v nicku.
Lidi nediskriminujeme za jejich jmeno, to bychom byli horsi nez urcite rezimy. Lidi hodnotime dle toho jak se chovaji, to je spravny pristup
-Mel
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.