29.07.2012, 15:23
(29.07.2012, 14:17)MidnightShadow Napsal(a): Ja to nemyslela zle, u me jsou vsechny dorty pokusy Jenom jsem chtela vedet od koho je. Protoze kdyby mi tohle prinesla prof. cukrarka co nejakoui dobu uz v oboru dela, tak ji ho hodim na hlavu (a nezastavilo by me ani to, ze vypada jako Fluttershy)Nemám rád dorty a tenhle byl jeden z nejlepších co jsem kdy jedl (poleva byla tak akorát, nijak přeslazená a máslová, těsto výborné)
Jinak díky za úžasný sraz, díky lidem co se účastnili, všem kteří ochotně pomohli s organizací i s úklidem před odchodem (myslím že jsme zanechali tečku v parádním stavu)
Zvláštní díky Reflymu za vizitky, Surgerixovi za riskuj (jak já tě chtěl při některých primitivních otázkách za 5k zabít… Ale pak přišla VA Twilight Sparkle za 4k a byl jsem spokojen . Jen příště musíme pořešit vizualizaci skóre). Díky dotSpockovi za oběť své oblíbené hospody pro něco takového a Mondymu že to celé dává dohromady.
Přátelé, myslím že se jednalo možná o poslední sraz takového kalibru… Proč? Protože i tak jsme přetížili prostory téměř za rámec využitelnosti a pokud porosteme stále stejným tempem, příště to nebude kde pořádat… Naše skupina si už žádá větší věci, možná con?