29.07.2012, 16:59
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.07.2012, 17:00 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
Tak díky pony srazu se mi dostaly poníci i do snů (podruhé v životě )
Byl jsem v nějakém hračkářství a snažil si tam koupit plyšové poníky, ale kromě Pinkie v děsné kapuci a Twillight, která měla hrozné oči jsem nic nenašel. Strašně jsem chtěl Rarity, Celestii, Lunu nebo FLuttershy, ale prostě nic
Nakonec jsem našel Twillight s normálníma očima a domluvil se s jedním prodavačem, že příště mi dá nějakou podpultovku, pokud pro něj udělám nějakou laskavost. (Vyčistit mu dům od parazitů )
Byl jsem v nějakém hračkářství a snažil si tam koupit plyšové poníky, ale kromě Pinkie v děsné kapuci a Twillight, která měla hrozné oči jsem nic nenašel. Strašně jsem chtěl Rarity, Celestii, Lunu nebo FLuttershy, ale prostě nic
Nakonec jsem našel Twillight s normálníma očima a domluvil se s jedním prodavačem, že příště mi dá nějakou podpultovku, pokud pro něj udělám nějakou laskavost. (Vyčistit mu dům od parazitů )
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris