29.07.2012, 19:46
Díky všem zúčasntěným i organizátorům za skvělý sraz
bavil jsem se od začátku do konce, i když místy nebylo kudy projít
bylo skvělé vás konečně potkat naživo.
Sugerixi, skvělý nápad s kvízem - moc se libíl, i když jsem se neúčastnil (ještě nemám dokoukanou 2.sérii). Vymyslet takovou kupu rozumných otázek, klobou dolů. Zkusil bych na příště přidat audio/obrázky/video obsah (třeba podobným způsobem, jako v Risku), hodně by to oživilo.
Moc jsem si pochutnal na muffnech od Derpy... teda pardon Northern Cross
i když v jednu chvíli se mi zdálo, že jsem jediný, kdo krabici soustavně vyžíral
po sladkém to byla kolem půlnoci příjemná změna.
Zlatým hřebem bylo - alespoň pro mě - společné zpívání. Obzvlášť Winter Wrap Up
zpívám často, zpívám rád a tyhle spontánní momenty jsou úžasné. Obzvlášť jak ve chvíli, kdy zazněly první tóny, většina osazenstva nechala všeho, co právě dělala a nahrnula se k projekci
Tohle určitě do příště vylepšíme a líp připravíme, i kdybych to měl dělat sám 
Byl to skvělý večer a budu se těšit na další!
PS: Až zpracuju fotky, přihodím odkaz

Sugerixi, skvělý nápad s kvízem - moc se libíl, i když jsem se neúčastnil (ještě nemám dokoukanou 2.sérii). Vymyslet takovou kupu rozumných otázek, klobou dolů. Zkusil bych na příště přidat audio/obrázky/video obsah (třeba podobným způsobem, jako v Risku), hodně by to oživilo.
Moc jsem si pochutnal na muffnech od Derpy... teda pardon Northern Cross

Zlatým hřebem bylo - alespoň pro mě - společné zpívání. Obzvlášť Winter Wrap Up

Byl to skvělý večer a budu se těšit na další!
PS: Až zpracuju fotky, přihodím odkaz
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive