02.04.2014, 10:53
(01.04.2014, 22:05)Zmok Napsal(a): To vypadá na chybu serveru. Někdo by tam měl zaskočit, a něčim podložit nožičky.
CMLv0.1
(01.04.2014, 22:18)RadlanJay Napsal(a): Melgarh@ Myslel jsi takhle? Já ti nevím, ale to mi moc nepomůže. Teďka je šikmé všechno ostatní.
A nemyslím, že to bude apríl. Ty by sis stěžovalo víc lidí, ne? To budou spíše ty servery.
Prosím, udělejte s tím něco, já se bojím, že mi to každou chvíli spadne.
No jo... fórum dostalo jednou v roce možnost se projevit, co si myslí o tom či onom uživateli a jeho příspěvcích - jak vidíš, je z tebe celý nakřivo
Stěžovalo si minimum lidí, protože [spoiler: (na rozdíl od zabanování Froldy)] šlo skutečně o Apríl a dalo se to poměrně snadno odtušit
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive