04.04.2014, 13:30
Když už mám to výročí... zde je příběh jednoho bronyho (mě) a jeho pony/brony snů, které jsou bezpochyby darem samotné princezny Luny.
Trochu podrobnější pohled na 13 "klíčových" snů:Tyhle sny mi změnily život. Ukázaly totiž Equestrii a poníky jako něco opravdového, něco, co je součástí téhle reality. Není to jenom seriál, je to skutečný svět. Za ty dva roky (731 nocí) se mi zdálo 58 snů o ponících či bronies, a i když se v některých z nich jen mihl nějaký poník či blindbag, zůstávají cenným pokladem, důkazem existence Equestrie, harmonie a kouzla přátelství.
Níže uvádím seznam svých snových postav dle počtu snů, v nichž se objevily (stačí i reference - obrázek, figurka, pouhá zmínka a podobně). Pokud byli ve snu poníci, které jsem nikdy předtím neviděl (snové OC), počítám je pouze když byli jasně patrní a pamatuji si třeba jejich barvu, prostě něco víc než jen "stál tam nějaký poník".Na závěr bych ještě jednou rád poděkoval princezně Luně, která to všechno začala.
Trochu podrobnější pohled na 13 "klíčových" snů:
Níže uvádím seznam svých snových postav dle počtu snů, v nichž se objevily (stačí i reference - obrázek, figurka, pouhá zmínka a podobně). Pokud byli ve snu poníci, které jsem nikdy předtím neviděl (snové OC), počítám je pouze když byli jasně patrní a pamatuji si třeba jejich barvu, prostě něco víc než jen "stál tam nějaký poník".
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫