15.05.2014, 00:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.05.2014, 00:38 uživatelem elizabeth558. Edited 1 time in total.)
Nespomeniem presny nazov ale
Bola to povedka o tom ako Cadence zomrie pri bombovom utoku (takto to znie strasne dramaticky) a pocas rekonvalenscencie Shininga ktory bol tazko zraneny mu pomaha Chrysi (tiez ranena). A vznikne nam nova laska .
Kedze Chrysi bola naozaj tazko ranena (2x) stala doslova na prahu (alebo uz za prahom) smrti a prave tam sa stretavame s Morticiou (ja by som ju nenazvala smrtou, skor akousi prevadzackou)
P.S.: mam rada Polárku
Bola to povedka o tom ako Cadence zomrie pri bombovom utoku (takto to znie strasne dramaticky) a pocas rekonvalenscencie Shininga ktory bol tazko zraneny mu pomaha Chrysi (tiez ranena). A vznikne nam nova laska .
Kedze Chrysi bola naozaj tazko ranena (2x) stala doslova na prahu (alebo uz za prahom) smrti a prave tam sa stretavame s Morticiou (ja by som ju nenazvala smrtou, skor akousi prevadzackou)
P.S.: mam rada Polárku
Niektorí sa ako velikáni už narodia, niektorí toho dosiahnu sami, niektorí sú k tomu donútení... a potom sú tu tí ostatní.
Luna & Fluttershy are my best villains
Luna & Fluttershy are my best villains