08.09.2012, 19:15
(08.09.2012, 17:26)Damael Napsal(a):(08.09.2012, 17:13)pinkie-manic Napsal(a): Jednou večer díval na cupcake a potom když se šel spát měl sem hrozny sen0
V tom snu ležim na zemi v ponyvilu a nevim co se děje. Nademnou se sklání pinkie pie rainbow dash twilight applejack a fluttershy. Pak sem se zvedl ze zemně a twilight se me zeptala jestli jako dobry a ja povidam jo. Všichni odejdou až na pinkie. Ta mi povída jestli bych si nedal koláček a řeknu jo (kdybych mohl tak řeknu ne ale nešloto a to že sem řek jo byla velká chyba) pak si ho vezmu a zakousnu se do něj. Omdlím a když se probudím sem pripoutan. Vídim spoustu hlav-gildinu trixiinu discortovu atd.. Náhle vidím pinkamínu s motorovkou (podle toho sem si dal avatara) tou motorovkou mi rozpárala hrudník všude samá krev děsiví smích. Pak se probudím celej spocenej. Znova usnu a další sen. Tentokrát sem na louce, všude to voní. Náhle vidím twilight ja na mě běží a já se nedokážu pohnout a ona mě svím rohem probodne. Přistoupí ke mě spike a do díry začne chrlit oheň, strašná bolest. ty muka skončili tím že sem padal do bezedné černé propasti a pak se probudím. od ty doby mám u postele dřevěnou tyč.
opravdu krásný sen škoda jen že nebyl můj většinou mám ve snu krom mé smrti také obrazce jako bezmocní obránci(většinou ozbrojení od hlavy až k patě) jsou rozpáráni určitými nočními děsi
Tak si pred spaním pozri cupcakes a máš sen hororový ako vyšitý.