09.10.2014, 08:22
(09.10.2014, 01:47)Mayshi Napsal(a): Dave, nereaguj prosím tak podrážděně , pokud jsem uhodila na citlivou strunu, tak to nebyl můj záměr. O historii "seznamky" v rámci bronies.cz nic nevím (všechny drby zatím zdaleka neznám) a mám pocit, že se to nedá shrnout pod stejnou kategorii jako poradna. Koncepčně se jedná o naprosto odlišné věci - spíš než k poradně bych to přiřadila k odnoži srazů mezi čtyřma očima .
Proběhlo to tady nebo máš k tomu apriorní averzi? Osobně v tom vidím přínos bez flame.
Mnoho lidi ma problem pouzivat pravidlo c.1 - pouzivejte rozum - "That's why we can't have nice things..."
Seznamka byla, ale nekteri z toho delali trolling a pak uz tezke hnizdo spamu a offtopicu, lide si jen tak spamovali kazdy svoje vlakno a nebylo to prehledne ani smyslplne.
I diky tomu se pravidla musela rozsirovat (jako nedavno), protoze lide maji potrebu neustale zkouset hranici, co je vhodne a co neni a tez si neuvedomuji, ze provozovatel tohoto fora je odpovedny za obsah.
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.