12.11.2014, 11:21
(11.11.2014, 22:12)ithil Napsal(a): pche s láskou vzpomínám na hostel v Osace který měl sice pozitivní recenze ale jinak to byl holobyt jak sviň. na recepci nás za zvuků raggae uvítal dredatej japonec podobnej bobovi marleymu, uved nás ke dveřím pokoje a tiše zmizel. po otevření dveří jsme zjistili proč. byla tam postel, koš a okno. v druhém pokoji navíc ještě malý stolek. zbytek vybavení jaksi nebyl. a když jsem šla do prádelny, našla jsemtakový ty klasický zavíratelný pytlíčky s podezřelým bílým obsahem. ano byl to prášek ale pobavil. následovalo i zjišťování jak nastavit teplotu vody v pračce. bob asi nikdy nepral ale vykoumali jsme že bojlerem který byl i pro dámské sprchy. no nic nastavila jsem holkám 30 a šlo se prátznámka punku musí být
Nejde o prazdne nevybavene pokoje, na to jsem zvyklej z EasyHotelu a podobnych

Jde o to, ze naposledy jsme si pronajali pokoj v Amsteru a vsechny okna byli zabarikadovany drevem, dost spina, sprchy nepouzitelny atd.. na vesnici jsme taky spali mezi pavoukama na slamovy palande ale aspon to bylo relativne cisty

Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.