20.09.2012, 14:25
V Dráčiku u Shopping Parku jsem našel bednu s 5. řadou, ve které teďka mají o Trixie, Lunu, Cadance a Lyru méně. Mé kroky poté směřovaly do Nové Karolíny, kde v Puntanele měli 2. a 3. řadu. Z 2. mám Blossomforth a ze 3. bohužel jenom glow-in-dark Rarity, protože 3. řada zde byla výrazně zredukovaná. Taktéž ještě v Nové Karolíně, ale v Pompu, měli celou krabici páté řady, ale sáčky byly o 10 korun dražší než v Dráčikovi. Má poslední zastávka byla ve Futuru, kde v Pompu neměli nic a ve Sparkysu 5. řadu, odkud mám Celestii. Pro jistotu jsem se podíval i do Tesca, ale v sekci s hračkami jsem "nečekaně" nic nenašel.
Nikde se mi nepodařilo zahlédnout speciální kolekce po třech figurkách, ale je pravdou že jsem po nich zase tolik nepátral. Také 4. řadu jsem nikde neviděl, takže kdyby speciální kolekce nebo 4. řadu někdo našel v Ostravě, dejte sem prosím vědět.
Nikde se mi nepodařilo zahlédnout speciální kolekce po třech figurkách, ale je pravdou že jsem po nich zase tolik nepátral. Také 4. řadu jsem nikde neviděl, takže kdyby speciální kolekce nebo 4. řadu někdo našel v Ostravě, dejte sem prosím vědět.
That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
H. P. Lovecraft
H. P. Lovecraft