13.03.2015, 21:53
(12.03.2015, 11:43)BatygameCZ Napsal(a): Navíc, stále vychází spousty updatů,které třeba daného hrdinu nerfnou nebo buffnou,někdy se dokonce mění všechny hrdinovy schopnosti.
Změny pravidelně sleduji a musím buďto nad nimi kroutím hlavou, nebo se musím smát. Například nedávná změna u Tristany - Explosive Charge + Rocket Jump - jestli tohle někomu přijde normální kit pro carryho, tak to musí být pořádný magor. Jen si to vem, Tristana je ranged carry, kterému se prodlužuje range s lvlem, což z ní dělá v late úplně brutálního zabijáka a oni vymyslí, že Tristana bude dávat extra dmg, když bude skákat na nepřátele jako magor? Opravdu chceš pro těch pár bodů dmg skočit rovnou do bitevní vřavy? Tohle dělali lidi před Tristana reworkem a vždy to dopadlo špatně.
Bratr měl Tristanu jako main carry (jen pro info, v Season 3 to dotáhl na Challangera) a když používal Rocket Jump, tak jenom jako escape skill. Logika věci v tom jde vidět, ale champ designerům to asi není úplně jasné.
(12.03.2015, 11:43)BatygameCZ Napsal(a): To samé platí u itemů.Neoriginální itemy, které si jsou vzájemně podobné jako vejce vejci, liší se jenom ve statech. A ty jediné, které za něco stály, nebo byly zajímavé a dodávaly hře zajímavý nádech, už dávno odstranili (I miss old Sword of Divine and Madred Bloodrazors).
(12.03.2015, 11:43)BatygameCZ Napsal(a): Tím pádem se mění ( ne často,ale stává se to) hrdinova primární role...
Což je další hnusárna. Máš oblíbeného hrdinu, baví tě to s ním a náhle bye, bye.
(12.03.2015, 11:43)BatygameCZ Napsal(a): Jo a že se u LoLka nemusí strategicky myslet? To mě pobavilo nejvíc...
Moje anti-meta strategie mnohdy potvrdily, že lidi u LoLka přemýšlejí opravdu minimálně a jsou nepřízpůsobivý. Za modrý team jsme s bráchou chodili duo top s tím, že jsme masakrovali toplanera a když se musel stáhnout, nebo byl tuhej, udělali jsem nájezd do jungle a sejmuli junglera. Výsledek? Toplaner underfarmed, jungler underfarmed a hra se změnila na 5 v 3. Byla sranda pozorovat zmatený nepřátelský team, ale bohužel jsme to nemohli vždy praktikovat, protože v pick fázi jsme byli my ti idioti.
Morgana solo bot byla taky super. Je schopna podržet tlak a zároveň nafarmit, což opět vedlo ve výhodu, jelikož klasický toplaneři nebyli schopni se přizpůsobit 2 v 1 (Pro info. 2 v 1 a 3 v 1 solo lajny jsou v Dotě normální).
LoL je prostě strašná hra s ještě horší komunitou.
LoLko má dobrou reklamu, ale to je to jediné. Hrál jsem ho od Season 1 do kousku Season 4 a za tu dobu se změnila natolik, že teď je to úplně jiná hra a upřímně, změnila se k horšímu.
"You want dubbing quallity? Bah! It´s the quantity what earns money!"