05.04.2015, 22:17
Když mi bylo už zatěžko tahat šicí stroj od mamči, pořídil jsem si Brother RH137. Šije dobře a pro moje účely zcela dostačuje. Krom cosplay se hodí na výspravu všeho možného, dají se s tím v pohodě zašít i Monterky
Obvykle člověk kouká na haldu funkcí, ale stejně jako u telefonu/počítače mnoho z nich nakonec nevyužije. Plně souhlasím s tím, že pokud má stroj chvíli vydržet, chce to kovovou vnitřní konstrukci.
Určitě jich bude spousta - ale doporučil bych spíš pohledat na YouTube. Najdeš tam spousty návodů jak udělat to či ono.
PS: Tys byl letos na StarConu? ten podpis mi totiž něco připomíná
Obvykle člověk kouká na haldu funkcí, ale stejně jako u telefonu/počítače mnoho z nich nakonec nevyužije. Plně souhlasím s tím, že pokud má stroj chvíli vydržet, chce to kovovou vnitřní konstrukci.
(05.04.2015, 21:47)kotja Napsal(a): Já se zapojím do diskuse.
Je na trhu nějaká kniha Šití na stroji for dummies?
Určitě jich bude spousta - ale doporučil bych spíš pohledat na YouTube. Najdeš tam spousty návodů jak udělat to či ono.
PS: Tys byl letos na StarConu? ten podpis mi totiž něco připomíná
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive