19.04.2015, 08:46
Celkový dojem ještě musím zpracovat, abych ho dokázal z vlastních myšlenek přeložit do slov, ale je spíše pozitivní. Vtipný díl. Strach z toho, jak nás přijme okolí, je vždy aktuální.
Myšlenkové průběhy v průběhu episody (v závorkách připsáno dodatečně) - protože na minulou jsem tohle nedělal, tak se teď vyřádím.
To je ta sranda na spoilerech, vymyslíte si k nim příběh, a pak dostanete navíc druhý zadarmo. Vím, že někteří věci zadarmo nechcete, taky mi to v některých případech připadá blbé, ale to se pak nemůžete na spoilery koukat.
Myšlenkové průběhy v průběhu episody (v závorkách připsáno dodatečně) - protože na minulou jsem tohle nedělal, tak se teď vyřádím.
Citace:Upřímnou soustras pro všechny, co se těšili na epku s Vynil a Octavijí hodnotící výkon SB
Citace:Co jsme očekávali:Však taky dostala, hned několik
Apple Bloom dostane CM
Co nám naznačovali:
Apple Bloom dostane CM
To je ta sranda na spoilerech, vymyslíte si k nim příběh, a pak dostanete navíc druhý zadarmo. Vím, že někteří věci zadarmo nechcete, taky mi to v některých případech připadá blbé, ale to se pak nemůžete na spoilery koukat.
Citace:Btw... Babs Seed má cutie mark nůžky.. jako ne že by nemohli být 2 ponies se stejnou CM, ale... je docela podivný že jako.. Snips?By the Spark... Shipping incoming...