03.10.2012, 20:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.10.2012, 20:34 uživatelem Dumbass_CZ. Edited 1 time in total.)
Tak za ten rukopis ... opravdu smekám. Já tohle dělat nemůžu. Né že by se mi nechtělo, ale škrábu jako kocour. Ty máš ale písmo nádherné. A to, co vyjadřuje je ještě lepší. Je večer, a já jsem ospalý, a nejsem připraven na psaní dlouhých řečí. Navíc některý má slova tu již byla vyřčena. Už se připravuji, kdy si udělám volný den, a přečtu si všechny tvé doposud napsané příběhy. Četl jsem jen úryvky, a opravdu se mi líbí. Kdepak já jsem spisovatel. Ty jsi óóó mocný vládce propisky, chrlící úžasné díla. Jen tak dále, jen tak dále !
PS: Byl bych moc rád, (pokud budeš chtíti) kdyby jsi měl někdy volný čas, a zastavil se na naší skype Brony skupině. Někdy tam máme literální chvilku, a ty tam scházíš
PS2 k psaní z mobilu: Yup, taky jsem už takhle psal. Ono se to celkem dá, ale 3" obrazovka je prostě 3"
PS: Byl bych moc rád, (pokud budeš chtíti) kdyby jsi měl někdy volný čas, a zastavil se na naší skype Brony skupině. Někdy tam máme literální chvilku, a ty tam scházíš

PS2 k psaní z mobilu: Yup, taky jsem už takhle psal. Ono se to celkem dá, ale 3" obrazovka je prostě 3"

Spoluzakladatel a druhý člen ANfWF
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...
Pravda, bronies nebudou kompletní bez Dumbasse. Jako blázen a nepředvídatelné jako on, nikdy podceňovat dovednosti "Dumbass"! Nikdy nevíte, co se může stát ...