21.05.2015, 08:36
Ac ocenuji starost vsech ohledne prekladu, tak je prosim posilejte nekomu jinemu. Prace na Czequestrii jsou jiz takto vycerpavajici a pak kdyz vam vecer lidi napisou ze tohle a tamhleto mate napsany spatne, protoze jste na to meli proste malo casu a musi se pracovat na dalsich vecech, tak to cloveka akorat nepotesi a demotivuje v dalsi praci.
Tohle neni mysleno primo na tebe, ale globalne co mi lidi pisou.
Jasne, je to nespisovna, nekorektni anglictina, kterou jsem zvykli pouzivat v praci, s kamosi a pritelkynemi. Vsichni ji rozumeji, jen v Cesku je evidentne tolik Grammar police nutna. Kdyz se podivate na weby, conguidy apod. Crystal Fair, Galacon ci dokonce i BUCK, tak tam chyby jsou taky a nikdo to neresi.. jenom v Cesku.
Tohle neni mysleno primo na tebe, ale globalne co mi lidi pisou.
Jasne, je to nespisovna, nekorektni anglictina, kterou jsem zvykli pouzivat v praci, s kamosi a pritelkynemi. Vsichni ji rozumeji, jen v Cesku je evidentne tolik Grammar police nutna. Kdyz se podivate na weby, conguidy apod. Crystal Fair, Galacon ci dokonce i BUCK, tak tam chyby jsou taky a nikdo to neresi.. jenom v Cesku.
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.