20.07.2015, 23:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.07.2015, 23:37 uživatelem Discordian. Edited 2 times in total.)
No... upřímně mi přijde dost těžké se v tom nevidět, což ale vnímám i jako chybu. Přijde mi, že je to celé formulováno tak, aby se to přesně trefilo do "módy" a vyzdvihlo to ty věci, se kterými se dneska snaží identifikovat každý druhý a to často ne z nějakého opravdového vnitřního přesvědčení, ale právě proto, že to letí a je to in.
Vlastně to samé jen v jiných slovech hlásá i většina ostatních moderních náboženství a směrů. Takové hipsterství stříknuté starým Americkým individualismem všechno sepsáno formou horoskopu- každý si v tom najde něco, co sedí jak riť na nočník.
PS: neber to prosím jako hejt svého systému. Všechno jsem psal v souladu s Luciferiánským bodem Maverick: you question everything.
Vlastně to samé jen v jiných slovech hlásá i většina ostatních moderních náboženství a směrů. Takové hipsterství stříknuté starým Americkým individualismem všechno sepsáno formou horoskopu- každý si v tom najde něco, co sedí jak riť na nočník.
PS: neber to prosím jako hejt svého systému. Všechno jsem psal v souladu s Luciferiánským bodem Maverick: you question everything.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte