23.08.2015, 20:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.08.2015, 20:41 uživatelem dinopony. Edited 1 time in total.)
Poslední tři dny byly nepopsatelný. V pátek LARP přes půlku Prahy, kdy jsme se vžili do našich oblíbených postav a užívali si neskutečnou srandu. Ještě ten večer pre-party na Strahově, kde sme se nasmáli a seznámili s novými tvářemi. V sobotu oficiální zahájení Czequestrie, den plný šíleností, dobré nálady a dobrých přátel. Karaoke, rockbend, spousta merche, chu-chu train zkrs obchoďák naproti, to je jen zlomek skvělých věcí, co se staly. Neděle pak byla ještě šílenější, vyčerpávající a plná Fallout Equestria. Zakončeno charitativní aukcí, kde se dražili obrazy, figurky, věci s naším bohem Jamisem , ukončení kolujícího fóru s Fantou a hlavně vydražení klobouku vyvolávající za 10 000 kč . Takže celkem tři dny fórů, přátel a srandy. Nejlepší část prázdnin! (na stejném místě se srazem se spolužačkama v červenci). Celkové hodnocení? 420/69 IGN. 100/10 bronies would come again. Lidi, miluju vás. Užívejte a uvidíme se na vánočním karaoke
P.S. zejtra zkusím postnout těch pár fotek co mám, teda jestli mi máma pučí notebook (můj je v servisu)
P.S. zejtra zkusím postnout těch pár fotek co mám, teda jestli mi máma pučí notebook (můj je v servisu)
"Proč bychom měli být dospělými, když nemůže být aspoň občas dětmi?" - 4. doctor
mé překlady: Vlákno s google docs nebo Wattpad
mé překlady: Vlákno s google docs nebo Wattpad