01.10.2015, 11:21
Tak zatím jen poslouchám soundtrack (včetně songů, které - jak jsem se dozvěděl od xsofta - vyšly už po RainbowRocks) a jsem natěšený víc než dost
teď to chce jen jeden klidný večer, kdy konečně shlédnu i tenhle kousek EQG. Podle všeho se mi to bude líbit
a to nejen proto, že se zaměřuju na to, co mi MLP dává, ne na jeho nedostatky. Scénáristé i skladatelé hudby toho mají určitě ještě dost co příběhem sdělit, takže tohle bude imho další kus zprostředkované zajímavé životní lekce.
Těším se
teď to chce jen jeden klidný večer, kdy konečně shlédnu i tenhle kousek EQG. Podle všeho se mi to bude líbit
a to nejen proto, že se zaměřuju na to, co mi MLP dává, ne na jeho nedostatky. Scénáristé i skladatelé hudby toho mají určitě ještě dost co příběhem sdělit, takže tohle bude imho další kus zprostředkované zajímavé životní lekce.Těším se
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive