15.01.2016, 21:30
Je sice blbé v době, kdy se všichni připravují na Berlín a Holandsko, otravovat ještě s tímto, ale hotelům ubývají stupně volnosti, takže kdo zaváhá, nejede.
Jsem ochoten udělat hromadnou objednávku, ale rád bych závazně věděl, kdo se ke mne přidá.
Odlety vychází:
(EZY1802) Praha > Manchester st 06 dubna 2016 Odl. 16:40 - Příl. 17:55
(EZY1801) Manchester > Praha po 11 dubna 2016 Odl. 13:05 - Příl. 16:10
celkem do 6000 Kč
Podle počtu dalších zájemců bych pak vybral jeden z těchto kandidátů (pokud ještě budou). Ceny vychází po přepočtech mezi 2 a 4 kKč/osoba na celý pobyt.
Citi park
Traveller's retreat
The Kingscliffe guest house
Všechny se nachází severně od centra, dojezová vzdálenost je v desítkách minut (vycházelo mi do 3/4h autobusy, taxi dřív, ale asi dráž, obviously), ale bližší už jsou holt zabrány.
Finance můžeme dořešit dodatečně, ale určitě před BUCKem.
Na konci příštího týdne pak na vše kašlu a objednávám, takže později rozmyšlení pojedou po vlastní(ch) ose(ách).
qOT:
Jsem ochoten udělat hromadnou objednávku, ale rád bych závazně věděl, kdo se ke mne přidá.
Odlety vychází:
(EZY1802) Praha > Manchester st 06 dubna 2016 Odl. 16:40 - Příl. 17:55
(EZY1801) Manchester > Praha po 11 dubna 2016 Odl. 13:05 - Příl. 16:10
celkem do 6000 Kč
Podle počtu dalších zájemců bych pak vybral jeden z těchto kandidátů (pokud ještě budou). Ceny vychází po přepočtech mezi 2 a 4 kKč/osoba na celý pobyt.
Citi park
Traveller's retreat
The Kingscliffe guest house
Všechny se nachází severně od centra, dojezová vzdálenost je v desítkách minut (vycházelo mi do 3/4h autobusy, taxi dřív, ale asi dráž, obviously), ale bližší už jsou holt zabrány.
Finance můžeme dořešit dodatečně, ale určitě před BUCKem.
Na konci příštího týdne pak na vše kašlu a objednávám, takže později rozmyšlení pojedou po vlastní(ch) ose(ách).
qOT: