04.05.2016, 10:14
S tím medem to není úplně tak jednoznačné...Já dělala pampeliškový jen jednou, páč mi hrozně ztuhl a chuťově nic moc Ale mám podezření, že jsem třeba přepálila teplotu a výsledek nebyl jaký měl. Raději jsem vařila smrkový med (z mladých výhonků na smrkových větvích), je takový pikantní. Ale navnadil jsi mě k novému pampeliškovomedovému pokusu . Jen zrovna dneska prší, takže z toho nic nebude.. Doufám, že mi ty potvůrky dřív neodkvetou
Včera jsem konečně slavně dokydala krámy ze starého skleníku a vysela ředkvičky, růžičkovou kapustu a přesadila rajčata z květináčů (obávám se, že toto stěhování nepřežijí...). Venku jsem vysela sladký hrách a fazole a snažím se záhon hájit před kočkami a dítětem (to druhé je obtížnější...). A žel nám odchází jedna z broskví Je na ní jen pár lístečků, uschlé květy a místy zčernalá borka - nejspíš ji zasáhly poslední mrazíky a ona to nedala...
Jinak zjišťuji, že zahradničení s dítětem v patách není vůbec relax! Strategicky likviduje moje výtvory, sabotuje moji snahu a nejradši bych ho...! Aspoň, že do skleníku se zatím nedostane...
Včera jsem konečně slavně dokydala krámy ze starého skleníku a vysela ředkvičky, růžičkovou kapustu a přesadila rajčata z květináčů (obávám se, že toto stěhování nepřežijí...). Venku jsem vysela sladký hrách a fazole a snažím se záhon hájit před kočkami a dítětem (to druhé je obtížnější...). A žel nám odchází jedna z broskví Je na ní jen pár lístečků, uschlé květy a místy zčernalá borka - nejspíš ji zasáhly poslední mrazíky a ona to nedala...
Jinak zjišťuji, že zahradničení s dítětem v patách není vůbec relax! Strategicky likviduje moje výtvory, sabotuje moji snahu a nejradši bych ho...! Aspoň, že do skleníku se zatím nedostane...
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna