05.06.2016, 12:26
Lol, tak mně už se přesně dvakrát zdálo, že mi dali negativní hodnocení, ba dokonce asi pět lidí a pak mě vyhostili z fóra jako někdo, kdo sem nepatří
možná to bylo něco jako připomínka mého starého já a abych si na takové věci dávala pozor, těžko říct, ale upřímně něco jako hodnocení jsem nikdy neřešila třeba, tak nevím, sny nechápu.
O poníkách se mi naposledy zdálo nějaký rok zpátky, kdy se mi zdálo, že jsem chodila s Dashie a pak jsem jí podvedla se Sweetie Belle
D, no a ona mě za to udeřila do obličeje a to je konec celého snu, nic extra, nikdy jsem neměla sny, které by se mi spojovali s realitou nebo touhou navštívit Equestrii, ale když se na to kouknu jako celek, tak... poníky jsem začala sledovat když mi bylo 11- 12 a vnímala jsem ten seriál jen jako odreagování a prostě komunita mě u něj převážně držela, ale když se na to podívám nyní, tak svým způsobem se hodně snažím ten seriál nyní nahrazovat za realitu, svým způsobem bych si přála, aby to u nás takhle fungovalo ač vím, že to nejde a tak si tento seriál snažím užít, dokud tu je a mám možnost
spolu s komunitou. Možná spoustu věcí se změnilo, ale svým způsobem mi tohle místo i přirostlo k srdci
aby to tak nebylo OT, tak co chci říct tím je, že už i více chápu takové ty vysněné sny lidí, aspoň jednou navštívit Equestrii a poznat, jaké to tam je, protože místy bych si přála já to samé.

O poníkách se mi naposledy zdálo nějaký rok zpátky, kdy se mi zdálo, že jsem chodila s Dashie a pak jsem jí podvedla se Sweetie Belle