11.07.2016, 10:11
Když jsem včera večer po skoro týdnu dorazila domů a celá natěšená se vrhla na mnou milované zdejší fórum, nejprve se mi žádné logo nenačetlo a stránka se tvářila, že ani nenačte. Tak si říkám Co se to tu zase děje? Žeby se zase nějaká vzpoura a někdo odhlasoval, že loga na fóru už nebudou? Pak konečně cosi naskočilo. Vidím nějaké xichtíky a začínám se čertit, že se nám sem nacpala nějaká reklama, či co Podívala jsem se pořádněji a obočí mi málem vyjelo až na temeno! Kruci, vždyť to je Frolda! A vedle Melgarh! Sorrík, ostatní naše kapitánstvo jsem nejprve nepoznala, protože jsem vás do té chvíle nikde na fotce pořádně neviděla O to větší sranda byla vás dohledávat a zjišťovat, na koho to vlastně koukám Shlédnutí TV Hondzir mi identifikovalo Dava (doufám, že se tak skloňuješ ), téma Vaše fotka Corwina a když jsem zjistila, že ona Fluttershy je náš bůh, sklátila jsem se smíchy a v slzách (Jamisku, představovala jsem si tě jako šedou myšku v pozadí, ale toto mě dostalo! Jsi fakt bůh! )
Takže mě logo hodně pobavilo a jelikož odjakživa (a na rozdíl od mnohých) uznávám autority, které si to zaslouží, držím vám palce proti opozici klucííííí
Takže mě logo hodně pobavilo a jelikož odjakživa (a na rozdíl od mnohých) uznávám autority, které si to zaslouží, držím vám palce proti opozici klucííííí
- Nevytvářej si domněnky - Nezraňuj slovem - Buď sám sebou - Uč se milovat život i sebe sama -
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna
Reklamááá!
Moje písmotvorba zde: Eresielin svět
A malůvkotvorba tu: Eresielina čmrkárna