11.12.2016, 06:48
Tohle jsou spíš broníci ve snech. Byli jsme v nějakém zoo (že by zoo olomouc? ) a já jsem spolu s dalšími byl v místním kiosku. Pamatuji si, že jsem si chtěl koupit jídlo do mikrovlnky, brambůrky a minerálku, ale asi třicetkrát se to proměnilo. Pak jsem měl hrozný strach z toho, že nebudu mít dost peněz, ale naštěstí jich nakonec bylo dost. A neuvěříte co jsem si nakonec koupil. Bůček Ježíše Krista
No, ale proč broníci. Kromě toho, že mi to extra připomínalo Zoolomoucký sraz, tak vedle mě ve frontě se vystřídalo asi třicet broníků. Pamatuji si Fanga a myslím, že i Dexe. Ale bylo jich tam spousta. Prostě, co to děláš mozku, tohle vůbec není cool
No, ale proč broníci. Kromě toho, že mi to extra připomínalo Zoolomoucký sraz, tak vedle mě ve frontě se vystřídalo asi třicet broníků. Pamatuji si Fanga a myslím, že i Dexe. Ale bylo jich tam spousta. Prostě, co to děláš mozku, tohle vůbec není cool
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris