19.12.2016, 11:46
To jsem se tak představovala někomu na karaoke (už nemám tušení, komu přesně ) a dotyčný mi řekl, že mě zná a že ví kdo jsem... což mě neskutečně překvapilo (asi by nemělo, ale překvapilo xD), protože jsem se považovala za takovou nenápadnou šedou myšku... Na čež se mi dostalo vysvětlení, že zase tolik pegasis tu není a tak každá nově příchozí jen zřídka ujde něčí pozornosti -> A toto prohlášení mě zaskočilo ještě víc, už jen proto, že jsem ve fandomu/na foru už něco málo přes tři roky... xD
Ať už jsem to pochopila špatně nebo ne, pomohlo mi to si uvědomit jak hrozně moc jsem CZ/SK komunitu Bronies vyjma organizace Ústečáckých srazů vlastně zanedbávala! Shame on me! Čas to napravit, hádám.
Začnu se zmrtvýchvstáním svého kreslícího tématu. Nahážu sem i pár od-nejstarších-po-nejmladší děl, kdyby vás zajímal nějaký progress (nebo prostě jen chcete vidět pár obrázků xD)
Tradiční tvorba
Tvorba bez lineartu (nebo alespoň jeho většiny xD)
Ostatní digitální mišmaš
To by byl tak nějak drobný výčet z mých prací. Kdo má zájem vidět víc z minulé tvorby, může navštívit můj účet na DeviantArtu. (nová díla už se pokusím zase postovat i sem ^^")
A teď tu mám nejnovější obrázek (no, vlastně tři ale pořád je to jeden...)
Je to jeden obrázek překreslený ve vícero stylech, pro porovnání výhod a nevýhod jednitlivých stylů atd atd...
Tady by mě vskutku zajímal váš nároz, který z těchto tří stylů vás zaujal, který se vám líbí nejvíc a proč...
Ať už jsem to pochopila špatně nebo ne, pomohlo mi to si uvědomit jak hrozně moc jsem CZ/SK komunitu Bronies vyjma organizace Ústečáckých srazů vlastně zanedbávala! Shame on me! Čas to napravit, hádám.
Začnu se zmrtvýchvstáním svého kreslícího tématu. Nahážu sem i pár od-nejstarších-po-nejmladší děl, kdyby vás zajímal nějaký progress (nebo prostě jen chcete vidět pár obrázků xD)
Tradiční tvorba
Tvorba bez lineartu (nebo alespoň jeho většiny xD)
Ostatní digitální mišmaš
To by byl tak nějak drobný výčet z mých prací. Kdo má zájem vidět víc z minulé tvorby, může navštívit můj účet na DeviantArtu. (nová díla už se pokusím zase postovat i sem ^^")
A teď tu mám nejnovější obrázek (no, vlastně tři ale pořád je to jeden...)
Je to jeden obrázek překreslený ve vícero stylech, pro porovnání výhod a nevýhod jednitlivých stylů atd atd...
Tady by mě vskutku zajímal váš nároz, který z těchto tří stylů vás zaujal, který se vám líbí nejvíc a proč...
This silly farmfilly fan
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - čte se to [růší], děkuji
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - čte se to [růší], děkuji