Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Čaj, čajování a všechno kolem
#18
Ja sa čajovaniu venujem už od nepamäti. Na casual drinking rovnako ako Melgarh preferujem Tuareg s medom. Never fails to refresh.
Na menej casual drinking, keď sa potrebujem udržať bdelý, používam 50/50 zmes Pu Erh a Lapsang Souchong, taktiež známy ako "živý mŕtvy".
Odpovědět


Příspěvků v tématu
Čaj, čajování a všechno kolem - od Ivan - 28.12.2016, 23:46
RE: Čaj, čajování a všechno kolem - od Ivan - 29.12.2016, 11:45
RE: Čaj, čajování a všechno kolem - od Aivri - 01.01.2017, 22:35

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)