10.01.2017, 19:51
Looks great
Docela by mě zajímal počet strávených člověkohodin za jednotlivé činnosti, ze kterých ten odhad vycházel, případně použitá hodinová sazba, se kterou se počítalo protože - zcela bez urážky - mi to připadá poněkud podhodnocené
(10.01.2017, 18:40)Tuxik Napsal(a): Možná mi ze studia účetnictví a ekonomiky trochu hráblo, ale udělal jsem si fiktivní odhad nákladů spojených s tvorbou Sborníku - have fun reading
Docela by mě zajímal počet strávených člověkohodin za jednotlivé činnosti, ze kterých ten odhad vycházel, případně použitá hodinová sazba, se kterou se počítalo protože - zcela bez urážky - mi to připadá poněkud podhodnocené
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive