15.05.2017, 23:16
(15.05.2017, 22:16)Baterka Napsal(a): Poníci můžou vydadat jak chtěj, držím se toho co mě baví a to co vytváří můj rukopis.Nechápu proč je to slále omíláno. (Je jasný že to není dokonalý, musel bych třeba nad logem strávit 4 hodiny.)
Jasně že můžou každej na to pak reaguje jinak. Tvůj styl je vcelku nezaměnitelný. Dokonalost nehodnotím, však víš...
Citace:Jamisi:
Logo je tu na oslavu druhé série Stranger things ! 80s fantasy-scifi-hororu. 1 série byla naprosto bomastická a dlouho mě už tak nic nebavilo ze seriálové produkce.
Díky za objasnění - takhle hluboko do hledání bych se sám nepustil. Teď už se na tohle logo nebudu dívat stejně
Citace:ps: Jamisi jeden obrázek za tisíc slov.
Přesně tak ale myslím, že bych ti mohl poslat stejnej jako odpověď však víš, že jsem to nikdy nemyslel zle, jen si taky občas dělám z někoho srandu - neber život příliš vážně, stejně z něj nevyvázneš živej
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive