30.08.2017, 17:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.11.2017, 21:36 uživatelem Draimisko. Edited 6 times in total.)
Vítám v Draimově apokalypse.
Nestručně
Stručně
Představuji povídky ze světa Fallout: Equestria.
konec stručnosti (derp)
Snad až na vyjímky budou všechny označeny jako 18+ (někdy jen 15+). U každé povídky budou uvedeny důvody.
To je krása co? Pro tohle fórum jak stvořené.
z toho důvodu budou taky všechny takto nevhodné příběhy dostupné pouze přes požádání soukromou poštou nebo tady do tématu
Zahajuji tohle vlákno Představením v mém podání, které je typické pro Fallout.
Je obsáhlejší, protože tam shrnuji i co se stalo prvních asi sto let po Konci. První dva odstavce jsem si půjčil z Froldova překladu.
Dále uvádím Poznámku. Tento dokument obsahuje moje poznámky, protože rád vnucuji svůj pohled na svět a pro případ, že mám pocit, že něco potřebuje dodatečné vysvětlení.
Opravdové povídky
(nahoře novější)
Děkuji Arracovi za předečítání.
Pokud máte někdo otázky, jsem zde. Teď (24.8.) mám hotové tři příběhy a další připravené (ale počkám si )
Doporučuji Froldův překlad FoE (což je úžasná věc).
Nestručně
Představuji povídky ze světa Fallout: Equestria.
konec stručnosti (derp)
Snad až na vyjímky budou všechny označeny jako 18+ (někdy jen 15+). U každé povídky budou uvedeny důvody.
To je krása co? Pro tohle fórum jak stvořené.
z toho důvodu budou taky všechny takto nevhodné příběhy dostupné pouze přes požádání soukromou poštou nebo tady do tématu
Zahajuji tohle vlákno Představením v mém podání, které je typické pro Fallout.
Je obsáhlejší, protože tam shrnuji i co se stalo prvních asi sto let po Konci. První dva odstavce jsem si půjčil z Froldova překladu.
Dále uvádím Poznámku. Tento dokument obsahuje moje poznámky, protože rád vnucuji svůj pohled na svět a pro případ, že mám pocit, že něco potřebuje dodatečné vysvětlení.
Opravdové povídky
(nahoře novější)
Pokud máte někdo otázky, jsem zde. Teď (24.8.) mám hotové tři příběhy a další připravené (ale počkám si )
Doporučuji Froldův překlad FoE (což je úžasná věc).