23.10.2017, 00:16
Tak jo pánové, nezapomínám na vás. Měl jsem dost problémů i s dalšími věcmi, proto reakce až nyní. Navíc pro následující týden a pak po DerpFestu budu tu trochu více.
Plán:
Program se může změnit, připojit se může kdokoliv, nikomu ho nevnucuji. Do palírny se autem nejede, protože si chci konečně dát toho panáka.
Plán:
- Čt 23.11.
- ti, co budou, ubytování
- ti, co budou, ubytování
- Pá 24.11.
- již přítomní přes poledne 4h palírna Glengoyne
- cesta busem, odjezdy 9:59 / 10:29; linka B10, First southeast-central Scotland
- v busu nějaké lokální seznámení, různé zajímavosti, co se jinde běžně nedostanou
- cesta busem, odjezdy 9:59 / 10:29; linka B10, First southeast-central Scotland
- ostatní příjezd a ubytování
- večer Culer's pub
- již přítomní přes poledne 4h palírna Glengoyne
- So 25.11.
- Con
- Con
- Ne 26.11.
- přes poledne Glasgow (osobně mne zajímá Riverside museum a Science centre, pro jiné případy na druhé straně města Glasgow Cathedral)
- večer Rock Nessie
- přes poledne Glasgow (osobně mne zajímá Riverside museum a Science centre, pro jiné případy na druhé straně města Glasgow Cathedral)
- Po 27.11.
- Edinburgh - vyžadovány kvalitní boty na město i terén (dlaždičky plus šotolina)
- Royal Mile od hradu až po Holyrood, kde je téměř celý základ
- Calton Hill, odvážnější Arthur's Seat (obojí je do kopce)
- techničtí zájemci konec kanálu z Falkirku
- ostatní Scottish national museum
- Royal Mile od hradu až po Holyrood, kde je téměř celý základ
- 2-3 ks Roslin či Falkirk a Stirling
- Edinburgh - vyžadovány kvalitní boty na město i terén (dlaždičky plus šotolina)
- Út 28.11.
- odjezd/odlet
- odjezd/odlet
Program se může změnit, připojit se může kdokoliv, nikomu ho nevnucuji. Do palírny se autem nejede, protože si chci konečně dát toho panáka.