04.04.2019, 11:37
(01.04.2019, 15:05)sc@lix Napsal(a): Dle mého názoru by nemusela být špatná přednáška o tom, která by shrnovala vše důležité, co se, za těch devět let, v CZ / SK fandomu stalo. Jednoduše taková rekapitulace.
(01.04.2019, 16:24)Wrench Napsal(a): Ano, mohl by jsi se zase ponořit do historie fandomu.
Mám rád tvoje vyprávění.
Což o to, já vyprávím rád, jen hodina je na shrnutí 9 let událostí docela málo - na tuhle přednášku je dost zajímavého materiálu. Shrnutí vývoje fandomu jsem dělal napsoledy v roce 2015 (na FF pod názvem "Zaměřeno na CZ/SK bronies" - ten rok jsem měl na FF pět pořadů v MLP linii...).
Spíš se obávám, že od jisté doby se fandom nevyvíjí jako celek a hlavně moje vnímání fandomu jako takového je diametrálně odlišné od mnoha jiných lidí. Můžu to vzít ze svého pohledu. Nebo uspořádat něco podobného jako kdysi "MLP:FiM vs. realita".
(01.04.2019, 21:58)Barpy Napsal(a): Něco o psychilogii mám vždycky strašně rád
Nejsem profesionální psycholog, tak v rámci tohohle tématu obvykle přednáším jen o tom, co znám - kromě toho Tom0147 nemá moje přednášky o HSP v MLP příliš v lásce
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive