26.06.2019, 15:00
Neřekla jsem, že Brony má být někdo kdo se cítí poníkem, i když nikdo neříká, že to tak nikdo nemlže třeba citít... U Brony je toho prostě více...
Ale zažila jsem i Furríky kteří se tak cítily pač se jim líbí táhle tvorba a něco jim dáva ač svojí sonu nemají... To samé je přeci jenom i u Brony... Jsou i Furry seriály a plno věcí kolem toho a ne jenom jedna věc ^^
Ono spíše záleží opravdu jak to každý cítí...
Skrze zvířata bych to jako podkategorii jako viděla, ale to je úplně všechno... Hlavně nezaomínejte, že u MLP nejsou jenom poníci, ale i draci, psy, kočky a jiné zvířata prostě
Ne jenom ty jedny ^^
Proto bych to viděla biť jako menší, ale stále nějakou tu podkategorii... ^^
Ale zažila jsem i Furríky kteří se tak cítily pač se jim líbí táhle tvorba a něco jim dáva ač svojí sonu nemají... To samé je přeci jenom i u Brony... Jsou i Furry seriály a plno věcí kolem toho a ne jenom jedna věc ^^
Ono spíše záleží opravdu jak to každý cítí...
Skrze zvířata bych to jako podkategorii jako viděla, ale to je úplně všechno... Hlavně nezaomínejte, že u MLP nejsou jenom poníci, ale i draci, psy, kočky a jiné zvířata prostě

Proto bych to viděla biť jako menší, ale stále nějakou tu podkategorii... ^^

Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí přes 1410 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/
FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->