01.08.2019, 22:50
Dobrej komix i dobrý téma na celkovou smrtelnost. Podle mě žít navždy je svinstvo. Díváš se na všechny své přátelé jak pomalu strárnou, vše co miluješ se mění k nepoznání, a ty se cítíš mizerně. I když je Twillight Sparkle Alicorn a bude asi žít po staletí, bude muset akceptovat že její nejlepší kamarádky budou stárnout a umírat. Všechy koho milovala, ztratí. To stejný Spike, který bude žít staletí. Na druho stranu ti staří s tím tak nějak počítají a spíš jsou tím smíření. Dobrý příklad toho je ve filmu Na samotě u lesa, kdy panu Komárkovy zemře kamarád. Zahrají mu jeho píseň, v hospodě se na jeho počest napijou a navečer mu každej projeví lítost. Večer mu Komárek mu zahraje jemu nejmilejžší píseň ještě za dětství a to je konec.
Mě se osobně strašně líbí jak staří Sparťané braly život navěky jako největší potupnost a urážku, neboť zemřít v boji byla pro ně přirozená.
Já si jen myslím, že být v kůži Spike a sledovat jak mi moji celoživotní přátelé pomalu stárnout a umírají, abych sdílel stejně smutný osud nad strátou Twillight, tak radší bych vzal meč a šel bych si pro smrt někam za jiným drakem. Ať se s Twillight a přáteli můžu zase setkat. To je to co si myslím. Žít tak dlouho je svinsto.
Jinak spuer překlad a díky za dobrej komix
Mě se osobně strašně líbí jak staří Sparťané braly život navěky jako největší potupnost a urážku, neboť zemřít v boji byla pro ně přirozená.
Já si jen myslím, že být v kůži Spike a sledovat jak mi moji celoživotní přátelé pomalu stárnout a umírají, abych sdílel stejně smutný osud nad strátou Twillight, tak radší bych vzal meč a šel bych si pro smrt někam za jiným drakem. Ať se s Twillight a přáteli můžu zase setkat. To je to co si myslím. Žít tak dlouho je svinsto.
Jinak spuer překlad a díky za dobrej komix