18.05.2021, 20:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.05.2021, 20:35 uživatelem MuḥammadIbnAllah. Edited 1 time in total.)
(18.05.2021, 20:06)Frolda Napsal(a): No já nevím, ale mně to na tomhle screenu ze seriálu zas tak špatný nepřijde . Můžeme spekulovat, že animátoři neumí perspektivu a já špatně překresluji (osobně se mi teď moc nelíbí ty dveře), ale asi to tak nebude. Flurry i prkno jsou natuty stejný
A neboj, ironie ti dodá ramena do dalšího útoku, ještě se u toho člověk musí trochu nafouknout jako v televizních groteskách, pak už se na tebe nikdo neodváží
Ano, ale jako velmi kvalitní, až světoznámý umělec by jsi měl pochopit, že je perspektiva v tom seriálu jiná než na tvém obrázku. Na tvém logu nejde absolutně vidět, že je domeček nakloněný. Máš ho kolmo k divákovi. A věř mi, není to jen můj pocit, je dost lidí, co si to myslí.
Aneb najdi 5 rozdílů.
Ale musím uznat, že je opravdu těžké, takže špatně nakreslit perspektivu, když doslova obkresluješ obrázek ze seriálu. To je opravdu znamení mistra.
(18.05.2021, 20:08)Jamis Napsal(a): @MuḥammadIbnAllah: Mám jinou vážně položenou otázku k zamyšlení: vážně sis myslel, že ti to obcházení banu projde?
What?