26.05.2021, 23:52
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.05.2021, 00:10 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
(26.05.2021, 23:41)Discordian Napsal(a): Tak sis zatleskal, popojedem
Stačilo by nekomentovat, ale asi to tu rád přiživuješ.
(26.05.2021, 23:41)Cocodrillo Napsal(a):(26.05.2021, 23:22)Frolda Napsal(a): Například ta narážka, že je to jak od třináctiletého dítěte od někoho, kdo jako třináctileté dítě kreslí, byla opravdu chuťovečka, zarámuju si!
No dovolím si jen poznámku, že dotyčný ale má dost sebereflexe, aby netvořil loga.
K dalším bodům nemá cenu se vyjadřovat, snad jen to, že takhle reakce celou záležitost posílá ještě víc do kytek, smutný.
Jo, to je fér.
Na druhou stranu, nemyslím si, že by můj styl/úroveň dělal logům ostudu, proto jsem na to reagoval.
K tomu druhému. Bránit se před troufnu si říct neférovou úderkou je podle tebe špatně?
(26.05.2021, 23:46)Namitka Napsal(a): "bo jsem toho už leccos dokázal"
Třeba být nechutný na mé kamarádky? : D
Ahá, takže věci, které jsem napsal v době, kdy jsem byl opravdu těžce na dně, a myslel jsem, že osoba má tolik cti, aby zůstaly soukromé, obletěly celý svět. Dobrý vědět. Díky za upozornění. A líbí se mi, že se to používá na místě, které s tím nesouvisí. Na druhou stranu, nezklamali jste mě, čekal jsem, že se to tu objeví
P.S. - vidím, že se to tu už stihlo šířit po diskordech, objevují se známé firmy. Tleskám!
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris