30.05.2021, 03:53
Díky za odpověď Cwossie. Trochu jsem zapátral po tvém odkazu na tvorbu log a já jsem tam nenašel špatnou kritiku či něco podobnýho. Spíš si to lidi užívali. Já jakožto soutěživej typ bych se rád zúčastnil takových soutěží či projektů(již jednou jsem měl tu možnost zúčastnit se spisovatelské soutěže a bylo to fajn ). Hádám že to tu mohlo asi být trochu pestřejší co se týče tvorby či celkovýho kontentu (nevím, nechci hádat, opravte mě pokud se mýlím). Pokud však narážíš, že se nevyplatí vkládání energie zrovna sem tak asi to máš z opodstatněných zkušeností. Já bych zkrátka chtěl zde něco ukázat a lidem třeba něco nabídnut. Pokud by to ovšem někdo ocenil. Co se týče toho o čem mluvím, tak já jen že sem tam mám zkušenosti s animací či kreslenou tvorbou, sem tam mám zkušenosti s vytváření her či herních mechanik. Nemůžu nic slíbit, ale pokud by si zdejší komunita cenila i menšího herního projektu (plácnu, 2D hra kde se Twilight ocitne v Praze a plní questy), tak MĚ by to udělalo velkou radost že bych místní komunitě mohl něco nabídnout. Pokud to fakt nemá cenu a lidi nemají zájem, tak je opravdu asi zbytečný tady ztrácet čas
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle