07.11.2012, 23:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07.11.2012, 23:08 uživatelem turboviking. Edited 2 times in total.)
Jeden naprosto úžasnej mlp sen jsem měl teďka o víkendu když jsem šel spát ve 2:00 ráno po 10 dílech po sobe . Zprvnu jsem byl u sebe doma, ve snu jsem dělal to co jsem vlastně delal, spal pokoji s otevřenou ventilačkou, no nebo spíše jen tak pospával. Zničehonic jsem slyšel potichu jak se mě snaží někdo zbudit. Byla to Twilight a uprostřed pokoje byl nějaký fialový portál či co, no hleděl jsem a nechápal co se děje. Twilight mi řekla že Equestria opravdu existuje a že jestli bych chtěl můžu projít portálem a že ze mě udělá poníka. Když jsem se ji zeptal jestli bych si mohl vybrat druh, teď nepamatuju si to celý, většinou a když už si takhle nějaký sen zapamatuju je to zázrak , prostě po nějaké debatě s tím svolila. Tak jasný že jsem skočil do portálu úplně radostí pok.děný a objevil se na druhé straně jako Pegasus. Teď zase nevím co se dělo, pamatuji si jen že létám někde s Rainbow. A teď se nikdo nesmějte hlavně na konci dne/snu jsem si bral Fluttershy
Vorsicht! Grenate!