03.08.2025, 10:54
Děkujuu
Dlouho jsem hledal náhradu za sai, chtěl jsem něco co idealně bude mít podobný rozložení a clip studio to vyhrálo
Na sai mě už štvaly nástroje a celkově mě v něm nebavilo dělat, i když lidi v tom tvoří neskutečný věci 
Baví mě si kreslit podle sebe, ale na ty uši se chci zaměřit a stanovit si jak je vlastně chci dělat, když je to vcelku dominantní prvek na mích poních a oči by si taky zasloužili trošku víc lásky
Jsem sám na sebe zvědavý
Děkujuu

(30.07.2025, 23:38)Jita32 Napsal(a): Ahh, fellow uživatel Clip Studia, to ráda vidímje to skvělej software, věř, že si v něm budeš moci vyhrát víc než ve starouškovi SAI.
A za mě ušiska dobrý, dává to tvým poníkům hodně osobitý styl. Líbí se mi jak se nebojíš a že se pouštíš do docela komplexních postav a póz, takové nasazení respektuji
Dlouho jsem hledal náhradu za sai, chtěl jsem něco co idealně bude mít podobný rozložení a clip studio to vyhrálo

Baví mě si kreslit podle sebe, ale na ty uši se chci zaměřit a stanovit si jak je vlastně chci dělat, když je to vcelku dominantní prvek na mích poních a oči by si taky zasloužili trošku víc lásky

Děkujuu

Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore ! 
Dune - Can't Stop Raving
DA

Dune - Can't Stop Raving

DA