08.12.2012, 12:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.12.2012, 12:07 uživatelem Melgarh. Edited 1 time in total.)
(07.12.2012, 17:16)JanoS Napsal(a): Ubytovani Hotel Nestor (50m od conu) - 89 EUR za pokoj, pripadne 80 EUR pokud se to zaplati predem (je mozno zrusit), parkovani 8 EUR, snidane 16 EUR. Extra postel 30 EUR (i se snidani). Internet 12.50 EUR za den.
Ubytovani Hotel NH (750m od conu) - 69 EUR za pokoj, pripadne 59 EUR pokud se vzdate moznosti zruseni (!!!), parkovani 9 EUR, Internet zdarma. snidane 15 EUR.
Vsude maji limit 2 lidi na pokoj, nechapu presne jak funguje extra postel u toho prvniho. Myslim ze by slo se propasovat ve spacaku na pokoj k nekomu, jen jim o tom nesmite rikat
Ja tam zrejme pojedu (90, autem, a budu spat v jednom z techto hotelu. Takze budu mit volnou druhou postel+koberec na spacak.
Jj ten Hotel NH - to je to co jsem napsal, 2000Kc na osobu za 3 noci a ma to solidni komfort a zazemi plus ty postele nadychane Internet zdarma je da best ale ty snidane mi prijdou az moc, to si radsi v kramu do predu koupim croissanty a Apple Cider a je vystarano
Ten Nestor stoji 77 eur na pokoj na noc, takze celkove 235 Ecek coz by bylo necela trojka na hlavu za 3 noci.
Skoda ze vsechno jsou jen 2-j pokoje, ale i vtech se da udelat party az s 8 lidmi (mnohokrat vyzkouseno :) kor kdyz prijde cas na hry typu "Save the Pony" a nebo "Ring of Fire"
@Corwin: Ano to prave vim z konverzace od poslendiho promitani z Tecky co nas Jamis informoval a tak pekne o tom povidal a navnadil nas =) Proto jsem se chtel podivat do predu jake jsou moznosti ubytovani a abychom to uz narazili toto tema protoze na tuto akci na tohle datum se tam muze chystat az 1000 Bronies od vsech koutu sveta takze to ubytovani, levne, bude mizet rychle takze musime jednat!
A spat v busu nebo aute.. mno kdo je toho schopny budiz, ale ja uz jsem si takovehle prespavani uz "odspal" plus za sprchu v lete budu sakra vdecny
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.